Nostojen tekijä

Oikein heti ensimmäisellä. Nostaessa harjouitusvetoja ei ole, siksi on tärkeätä että valitsee tekijän joka hallitsee kaikki tilanteet ja jolla on oikeat laitteet työn saattamiseksi onnelliseen lopputulokseen.

Turvalliset nostot vaativat suunnittelua ja riittävää voimaa. Nostoykköset tarjoaa kattavan konekannan ja nostolaitteet jokaiseen projektiin. Keveimmistä henkilönostimista aina järeisiin nosturiautoihin. Taloudellisuus tietää sitä että valitaan oikea kone oikeeseen kohteeseen ja työtä nopeuttaa se että omasta takaa löytyy nostovälineet kuten esim. Ikkunanostimet, levittimet, korit jne.

Kuljetukset osana projektia. Hoidamme myös vaakatason siirrot, aina tarpeittesi mukaan. Nostettavat modulit, ikkunat tai laitteet ovat usein vaikeasti asemoitavissa tavalliselle kuljetuskalustolle, jolloin voimme tarjota myös erikoiskuljetukset kohteesta kohteeseen. 

Oli nostotarpeesi mikä tahansa, Nostoykköseltä löytyy ratkaisu. Suoritamme nostoja Pohjanmaalla ja ympäri maan. Niin pienessä kuin suuressakin, kun kaipaat nostoja, siirtoja tai korkean paikan asennuksia tai laitepurkuja, niin meiltä kannattaa aina kysyä.

Konekanta

Volvo FH 500
Palfinger PK 92002 SH

Lisälaitteet:
Henkilökori, Vinssi (2,5t), Venetuet, Traileri (12,5m)

Volvo FM 500
Palfinger PK 92002 SH

Lisälaitteet:
Henkilökori, Vinssi (2,5t), Venetuet, Traileri (12,5m)

Merlo Roto
40.26 MCSS

Lisälaitteet:
Hydraulipiikit, Rotopiikit, Jatkopiikit, Jibi, Jibivinssi, Henkilökori. Tavarakori


Lataa esite

Merlo Roto
50.30 S PLUS

Lisälaitteet:
Hydraulipiikit, Rotopiikit, Pidennyspiikit, Jibi, Jibivinssi, Henkilökori. Tavarakori


Lataa esite

Hoeflon C6

Lisälaitteet:
Jibi, Vinssi


Lataa esite

© 2022 Nostoykköset Oy Ab. All Rights Reserved. Web by GRAFISK